fbpx
Home NewsGaming News Power Your Dreams: Η νέα γενιά του gaming

Power Your Dreams: Η νέα γενιά του gaming

Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλατσάνος

Ακολουθεί δελτίο τύπου

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2020 –Σήμερα περισσότερο από ποτέ, το gaming παίζει ένα σημαντικό ρόλο στις ζωές μας. Ως ένας από τους σημαντικότερους τρόπους έκφρασης, το gaming προκαλεί τη φαντασία μας και μας συνδέει με νέους κόσμους, ιστορίες και φυσικά με τους ίδιους μας τους φίλους. Η νέα γενιά του Xboxείναι εδώ. Το όραμα γίνεται πραγματικότητα με την πιο απόλυτη next-gen εμπειρία και τη δυνατότητα να παίξετε με φίλους όποτε και όπου θέλετε.

Η νέα γενιά του gaming διαθέσιμη σε όλους

Οι νέες κονσόλες XboxSeriesX και XboxSeriesS είναι πλέον διαθέσιμες σε 40 αγορές σε όλο τον κόσμο, ενώ επιπλέον αγορές αναμένεται να προστεθούν. Το λανσάρισμα των δυο κονσολών αποτελεί τη συνέχιση του οράματος του Xbox για τη δημιουργία ενός νέου μέλλοντος που φέρνει εσάς και τους φίλους σας στο επίκεντρο της εμπειρίας.

Ζήστε τη συναρπαστική εμπειρία του gaming, με απίστευτους χρόνους φόρτωσης με το XboxSeriesX, την ισχυρότερη και ταχύτερη κονσόλα που έχει κατασκευαστεί ποτέ και τοall-digitalXboxSeriesS, το μικρότερο Xbox που έγινε ποτέ με επιδόσεις επόμενης γενιάς.

Οι νέες κονσόλες επόμενης γενιάς της Microsoft, Xbox Series S & Xbox Series X

GamePass: Μια συνδρομή με εκατοντάδες δωρεάν παιχνίδια

Το Xbox Game Pass άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο παίζονται τα παιχνίδια και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να ανακαλύψετε παιχνίδια με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το Xbox σας προτρέπει να γνωρίσετε νέους τρόπους για να παίξετε στην κονσόλα, τον υπολογιστή και την Android συσκευή σας. Παρέχοντας την πιο ουσιαστική αξία στο gaming, το Game Pass είναι η μόνη συνδρομή που προσφέρει και first-party παιχνίδια από την πρώτη ημέρα χωρίς επιπλέον κόστος. Με το Game Pass, οι κάτοχοι Xbox Series X|S έχουν στα χέρια τους τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, με όλους αυτούς τους τίτλους να φορτώνουν ταχύτερα και να δείχνουν πιο εντυπωσιακοί από ποτέ.

Πάνω από 15 εκατ. παίκτες έχουν πρόσβαση σε αυτή την υπηρεσία, παίζοντας ήδη παιχνίδια όπως όπως τα Destiny 2: BeyondLight(optimized για Xbox Series X|S στις 8 Δεκεμβρίου),DOOMEternal, Gears 5 καιStarWarsJedi: FallenOrderμέσω τουEAPlay.

Οι συνδρομητές της αναβαθμισμένης υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate έχουν λάβει συνδρομή EA Play χωρίς επιπλέον κόστος, απολαμβάνοντας περισσότερα από 60 παιχνίδια της ElectronicArtsόπως τα FIFA 20, Battlefield V, Sims 4 και Madden NFL 20. Από τις 15 Δεκεμβρίου, οι συνδρομητές των Xbox Game Pass Ultimate και Xbox Game Pass για PC θα μπορούν επίσης να κατεβάζουν και να παίζουν παιχνίδια από την Play List στο EA Play σε υπολογιστές με Windows 10 μέσω της εφαρμογής EA Desktop (σε beta έκδοση αυτή τη στιγμή).

Από την πρώτη ημέρα θα έχετε πρόσβαση στο πλουσιότερο και ευρύτερο lineup τίτλων που υπήρξε ποτέ στην ιστορία του Xbox. Στο Xboxstore θα βρείτε μερικά από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια όπως τα Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Yakuza: Like a Dragon, Gears Tactics και Tetris Effect: Connected. Τα Xbox Series X|S έρχονται με περισσότερα από 40 νέα παιχνίδια άμεσα διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων 30 μέσω της τεχνολογίας SmartDelivery, που διασφαλίζει ότι θα απολαμβάνετε πάντα την καλύτερη έκδοση των παιχνιδιών που διαθέτετε στην κονσόλα σας, σε όλες τις γενιές.

AppleTV, Netflix, Disney+ και πολλές ακόμη εφαρμογές ψυχαγωγίας

Εκτός από τις ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, οι χρήστες των νέων κονσολών μπορούν ήδη να απολαύσουν τις αγαπημένες τους streaming εφαρμογές, όπως το Apple TV, το Netflix, το Spotify, αλλά και το Disney+ που ήδη υποστηρίζεται σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη.

Το Xbox μιλάει και ελληνικά

Το Xbox γίνεται ακόμη πιο φιλικό και έρχεται πιο κοντά στους Έλληνες χρήστες, με την προσθήκη των ελληνικών ως γλώσσας συστήματος. Οι παίκτες διαθέτουν πλέον περισσότερες επιλογές και δυνατότητες στην εξατομίκευση της κονσόλας τους, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του Xbox, το σύστημα μιλάει και ελληνικά.

Παίξτε τα παλιά σας παιχνίδια στη νέα σας κονσόλα

Τα Xbox Series X|S είναι οι μόνες next-gen κονσόλες που σας δίνουν τη δυνατότητα να παίζετε χιλιάδες παιχνίδια ανάμεσα σε τέσσερις γενιές. Μερικά από τα σπουδαιότερα παιχνίδια όλων των εποχών αποκτούν ιδανική εμφάνιση στις νέες κονσόλες Xbox. Οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν τα παλαιότερα παιχνίδια τους χωρίς να χρειάζεται να τα αγοράσουν ξανά, απολαμβάνοντας κορυφαίες επιδόσεις. Τα παιχνίδια προηγούμενης γενιάς εκμεταλλεύονται την ισχύ των Xbox Series X|S. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι τίτλοι τρέχουν με κορυφαίες επιδόσεις, ακόμα υψηλότερες από αυτές για τις οποίες είχαν αρχικά σχεδιαστεί.

Η συμβατότητα αποτελεί κάτι περισσότερο από την απλή λειτουργία των παιχνιδιών. Μπορείτε πλέον να μεταφέρετε τα saves και την πρόοδο σας, την Xbox καριέρα και τους φίλους σας καθώς και τα αξεσουάρ από το Xbox One στη νέα γενιά. Αυτή η διαδικασία είναι απλή – μπαίνετε στο παιχνίδι και ξεκινάτε.

Το νέο Wireless Controller του Xbox διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα

Εκμεταλλευτείτε την πλήρη ισχύ της κονσόλας με βελτιστοποιημένα παιχνίδια στα Xbox Series X|S

Τα παιχνίδια που έχουν βελτιστοποιηθεί θα παρουσιάσουν ασυναγώνιστους χρόνους φόρτωσης μέσω του Xbox Velocity Architecture, των βελτιωμένων γραφικών και των framerates. Σε αυτά περιλαμβάνονται νέοι τίτλοι που έχουν δημιουργηθεί στο περιβάλλον των Xbox Series X|S, καθώς και αγαπημένα blockbuster που έχουν επανασχεδιαστεί ειδικά για το νέο hardware.

Το XboxSeriesX είναι η πιο ισχυρή κονσόλα που δίνει στους developers την ευκαιρία να εκπληρώσουν το όραμα και τα όνειρά τους. Τρέχει… με μια πρωτόγνωρη GPU ισχύ των 12 teraflops και κάνει χρήση νέων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών όπως framerates έως 120fps, hardwareacceleratedDirectXraytracing, variablerateshading και QuickResume το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να συνεχίσουν το παιχνίδι τους από το ίδιο σημείο που έμειναν, μεταξύ διαφορετικών τίτλων, διασφαλίζοντας την επιστροφή τους στη διασκέδαση σε μια μόλις στιγμή.

Το XboxSeriesS είναι η alldigitalκονσόλα και αποτελεί τη μικρότερη και πιο κομψή έκδοση του Xbox που δημιουργήθηκε ποτέ. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει όλα όσα επιβάλλει η νέα γενιά, όπως ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης, υψηλότερα framerates, πλούσιο και δυναμικό περιβάλλον.

Το XboxSeriesX διατίθεται στην τιμή των 509,99 ευρώ και το XboxSeriesS στην τιμή των 309,99 ευρώ.

Απολαύστε το ακόλουθο βίντεο και… #PowerYourDreams: