fbpx
Home NewsGaming News Ό,τι είδαμε στο Indie World Showcase της Nintendo

Ό,τι είδαμε στο Indie World Showcase της Nintendo

Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλατσάνος

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και οι τελευταίες indie περιπέτειες στο Nintendo Switch βρίσκονται σε πλήρη άνθηση. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας παρουσίασης βίντεο Indie World, η Nintendo παρουσίασε 21 παιχνίδια από ανεξάρτητους προγραμματιστές που έρχονται στο Nintendo Switch.

Μερικά από τα παιχνίδια Indie που εμφανίζονται στο showcase είναι το Road 96, ένα διαδικαστικό παιχνίδι με βάση την ιστορία από το DigixArt που θα αλλάζει ανάλογα με τις επιλογές που κάνετε. OXENFREE II: Lost Signals, μια άμεση συνέχεια του αρχικού φημισμένου υπερφυσικού παιχνιδιού από το Night School Studio. OlliOlli World, το νέο παιχνίδι δράσης για το skateboarding του Roll7 στο εντυπωσιακό franchise OlliOlli, το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, ένα side scrolling beat που επικαλούνται το θρυλικό cartoon των Turtles του 1987. και το The Longing, μια πειραματική περιπέτεια σε πραγματικό χρόνο από το Studio Seufz που κυκλοφορεί σήμερα για το Nintendo Switch.

Για να δείτε το Indie World βίντεο πατήστε εδώ.

Τα highlights του showcase είναι:

Road 96 από DigixArt: Σε ένα παιχνίδι με αφηγηματικό χαρακτήρα με ένα συνδυασμό περιπέτειας, εξερεύνησης και επίλυσης παζλ, το Road 96 αφηγείται μια διαδικαστική ιστορία με χιλιάδες πιθανά μονοπάτια. Γνωρίστε χαρακτήρες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και μάθετε τις αλληλένδετες ιστορίες τους. Οι αποφάσεις που λαμβάνετε – τόσο μεγάλες όσο και μικρές – μπορούν να αλλάξουν δραστικά την εμπειρία σας. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι. Ποιο θα πάρετε;

OXENFREE II: Lost Signals από Night School Studio: Δημοσιεύθηκε από την MWM Interactive, OXENFREE II: Lost Signals είναι ένα υπερφυσικό αφηγηματικό παιχνίδι περιπέτειας για έναν ερευνητή που σκοντάφτει σε φανταστικά γεγονότα. Πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του OXENFREE, η Riley επιστρέφει στην πατρίδα της Camena για να διερευνήσει μυστηριώδη σήματα ραδιοσυχνοτήτων που προκαλούν περίεργες διαταραχές. OXENFREE II: Το Lost Signals έρχεται στο Nintendo Switch το 2021.

OlliOlli World από το Roll7: Η τολμηρή νέα είσοδος στη σειρά OlliOlli είναι εδώ! Στο OlliOlli World, σκίστε τους δρόμους του Ράντλαντ και αναζητήστε τους μυστικιστικούς θεούς του σαλαχιού σε αυτήν την κλασική πλατφόρμα δράσης. Το OlliOlli World κυκλοφορεί για το Nintendo Switch αυτόν τον χειμώνα.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge από Tribute Games: Με ένα συνδυασμό ρετρό και μοντέρνων εικόνων, το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge βρίσκει τις τέσσερις αγαπημένες χελώνες σε κλασική δράση σε στυλ arcade. Μέχρι τέσσερις παίκτες μπορούν να παίξουν τοπικά * ή διαδικτυακά σε αυτό το γεμάτο παιχνίδι δράσης που αναπτύχθηκε από την Tribute Games και δημοσιεύθηκε από την Dotemu, η οποία δημοσίευσε επίσης τα Streets of Rage 4 και Wonder Boy: The Dragon’s Trap. Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge κυκλοφορεί για το Nintendo Switch αργότερα φέτος.

The Longing από Studio Seufz: Με ένα όμορφο στυλ τέχνης και μια ενδιαφέρουσα ιστορία, το The Longing είναι διαφορετικό από οτιδήποτε έχετε παίξει στο παρελθόν. Η μεγάλη συστροφή: Δεν χρειάζεται να παίξετε για να δείτε πώς τελειώνει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει απλά να καθίσετε αδρανής. Ως κύριος χαρακτήρας Shade, πρέπει να περιμένετε 400 ημέρες για να ξυπνήσει ο βασιλιάς σας. Ενώ περιμένετε, μπορείτε να εξερευνήσετε σκοτεινές σπηλιές, να ολοκληρώσετε παζλ βάσει χρόνου και να συλλέξετε αντικείμενα. Ξεκινήστε το ρολόι αντίστροφης μέτρησης τώρα, καθώς το The Longing κυκλοφορεί για το Nintendo Switch σήμερα.

House of the Dead: Remake από MegaPixel Studio: Το κλασικό arcade rail-shooter επέστρεψε με ένα νέο makeover και συναρπαστικές αλλαγές στο gameplay. Σε αυτό το παιχνίδι για πολλούς παίκτες, θα ταιριάζει ως ένα ζευγάρι κυβερνητικών υπαλλήλων που αποστέλλονται για να διερευνήσουν τις εξαφανίσεις μόνο για να βρουν ορδές undead τερατώσεων. Το House of the Dead: Remake κυκλοφορεί για το Nintendo Switch αργότερα φέτος.

Ολόκληρη η λίστα παρακάτω:

TitleEuropean release date on Nintendo Switch
Road 96Later this year
OXENFREE II: Lost Signals2021
OlliOlli WorldWinter 2021
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s RevengeLater this year
The LongingLater today
Aerial_Knight’s Never Yield19th May
(Demo available later today)
Last StopJuly 2021
HindsightLater this year
There Is No Game: Wrong DimensionLater today
Cris Tales20th July 2021
GetsuFumaDen: Undying Moon2022
Aztech Forgotten GodsAutumn 2021
Skul: The Hero SlayerSummer 2021

Summary of Key Info For Additional Titles:

TitleEuropean release date on Nintendo Switch
art of rallySummer 2021
KeyWeAugust 2021 
Labyrinth City: Pierre the Maze DetectiveSpring 2021
Weaving TidesMay 2021
THE HOUSE OF THE DEAD: Remake Later this year
ENDER LILIES: Quietus of the Knights22nd June
Beasts of Maravilla IslandJune 2021
FEZLater today