fbpx
Home HOT Just Kazamias 2021: Ghosts of future past

Just Kazamias 2021: Ghosts of future past

Γράφει ο/η Στέλιος Αναγνωστόπουλος

Ιανουάριος

Η CDPR ανακοινώνει ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία ολόκληρωμένα DLC! Το νέο απογείωσε τη μετοχή της εταιρείας προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στις διεθνείς χρηματαγορές. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η CDPR θα προβεί σύντομα σε ανακοινώσεις σχετικά με το «Witcher 4» ώστε να κατευνάσει το κλίμα στις αγορές και να επανέλθει η μετοχή της σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Φεβρουάριος

Αρχίζουν να κάνουν δειλά την επανεμφάνισή τους οι κονσόλες νέας γενιάς στα ελληνικά καταστήματα και οι gamers προετοιμάζονται πυρετωδώς, άλλοι για να παραλάβουν τις προπαραγγελίες και άλλοι ώστε να προλάβουν τις νέες παραγγελίες. Στα τέλη του μήνα οι gamers εγκαταλείπουν μαζικά τα backlogs με τα παιχνίδια του 2020 και κατεβάζουν με φρενήρεις ρυθμούς παιχνίδια για το πιο βελτιωμένο backlog του 2021.

Μάρτιος

Οι μαζικοί εμβολιασμοί αναβάλλονται για μια ακόμη φορά καθώς η επιστημονική κοινότητα εκφράζει ανησυχία για την κυκλοφορία mods από κοινότητα hax0rz που δίνουν νέες δυνατότητες σε συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών και πιο συγκεκριμένα σε gamers. Σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήθηκαν από το dark web αλλά δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμα, τα σκευάσματα εμβολιασμού εμπλουτίστηκαν με άγνωστες μέχρι στιγμής ουσίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα των εμβολίων, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα εμφανιστούν γύρω στο Δεκέμβριο.

Απρίλιος

Γίνονται αισθητές οι πρώτες ελλείψεις PS5 και XBOX Series X στην αγορά με scalpers και fanboys να βρίσκονται στις επάλξεις. Στο μεταξύ, κυκλοφορούν εφτά κόμμα δύο (7,2) διαφορετικά patches για τα τρία DLC του «Cuberpunk 2077» καθώς παρατηρήθηκαν σοβαρά θέματα ασφαλείας όταν ο χρήστης ρυθμίζει την ανάλυση σε 4Κ. Πιο συγκεκριμένα, με την επιλογή αυτή γινόταν ανακατεύθυνση στη σελίδα της τράπεζας του χρήστη όπου και εκτελούνταν μεταφορά υπέρογκων ποσών προς εταιρείες πληροφορικής για αναβαθμίσεις των συστημάτων των παικτών.

Μάης

Τα αποτελέσματα των νοθευμένων -ενισχυμένων, σύμφωνα με τους gamers- εμβολίων έχουν αρχίσει να διακρίνονται. Παρατηρούνται συμπτώματα, όπως απάθεια για κάθε είδους επαναληψιμότητας gameplay που παρουσιάζεται υπό διαφορετικό μανδύα, χαμηλές τιμές fanboyζιδίων και άλλα. Το PS5 είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις ιστοσελίδες του..dark web με τις παραγγελίες να γίνονται σε Bitcoin, Ethereum αλλά και Bitcoin cash. Το Xbox Series X επανεμφανίζεται σε γνωστή ελληνική ιστοσελίδα αναζήτησης προσφορών στην προνομιακή τιμή των 899€ με δώρο μια ετήσια συνδρομή στο JustGamer.gr

Ιούνιος

Αν και νεκρή περίοδος ανακοινώνεται νέο «Silent Hill» υπό την επίβλεψη, μάλιστα, του Shigeru Miyamoto! O Miyamoto σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον JustGamer Νίκο Καραζαφείρη ανέφερε: «Κοίταξε να δείς, Nikos-san, νομίζω ότι το νέο κεφάλαιο του Silent Hill θα αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία του παιχνιδιού. Η Nintendo σεβόμενη τη διαδρομή ενός κεφαλαιώδους σημασίας για την pop culture franchise θα καταβάλει κάθε δυνατή και ειλικρινή προσπάθεια ώστε να προσφέρει στους θιασώτες της σειράς έντονες συγκινήσεις και, γιατί όχι, ένα εναλλακτικό σενάριο που δε θα περιορίζεται στο…Mushroom Kingdom». Σε εύλογη ερώτηση του Νίκου Καραζαφείρη για το πως σχετίζεται το Mushroom Kingdom με το Silent Hill η απάντηση ήταν «Γιατί; Έχει σχέση το Silent Hill με το Mushroom Kingdom;», αφήνοντας άφωνο τον συντάκτη ο οποίος εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη εκτός από έναν κεφτέ που μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια του JustGamer.

Ιούλιος

Leaker δημοσιεύει φωτογραφίες και gameplay videos στα οποία εμφανίζεται ο ίδιος -και αυτό επιβεβαιώνει την αξιοπιστία του!- να παίζει το sequel του «Breath of the wild» με πρωταγωνίστρια..την Samus! Ανώνυμες πηγές του ίδιου leaker αναφέρουν ότι ο τίτλος δημιουργεί πονοκέφαλο στην Nintendo αφού οι συνειρμοί του «breath» με τον COVID-19 είναι αναπόφευκτοι αναζητώντας εναλλακτικό τίτλο. Η SONY ανακοινώνει αιφνιδίως την κατάργηση συνδρομής για το PS+ ενώ ένα nanosecond αργότερα η Microsoft περνάει στην αντεπίθεση και ανακοινώνει την συνεργασία της με την Nintendo χωρίς…να το γνωρίζει η Nintendo! Τα χρηματιστήρια καταρρέουν, winter is coming (λόγω κλιματικής αλλαγής υπάρχουν πλέον 2 εποχές, καλοκαίρι και χειμώνας) και ο κόσμος επιστρέφει στο μεσαίωνα του retro gaming.

Αύγουστος

There is no news in August, silly!

Σεπτέμβριος

Μετεξεταστέος φαίνεται να μένει ο Phil Spencer, ηγήτορας του XBOX, αφού όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο ποιο είναι το αγαπημένο του παιχνίδι φέρεται να δήλωσε «Μα χρειάζεται και ερώτημα; Φυσικά το Last of us!». Λίγο αργότερα, και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ανέφερε ότι γνώριζε ότι το παιχνίδι είναι αποκλειστικότητα της SONY και ότι προτίμησε αυτόν τον τρόπο ώστε να αναδείξει το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο εταιρείες χωρίς προκαταλήψεις και φιλονικίες.

Οκτώβριος

Παγκόσμια κατακραυγή έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που έφεραν στο φως μυστικές συνομιλίες κολοσσών που ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της gaming βιομηχανίας. Ανώτατα στελέχη και των δύο εταιρειών στις ιδιωτικές τους συνομιλίες φέρονται να συμφωνούν για ανανέωση του εμπορικού τραστ και για τις επόμενες κυκλοφορίες τους μέχρι το 2045. Μάλιστα, συμφώνησαν ότι οι οπαδοί τους είναι πιο αφελείς και από τον ζεστό αέρα που αποβάλλουν οι υπερθερμαινόμενες κονσόλες τους.

Νοέμβριος

Μία ανάσα πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου όλες οι εταιρείες έχουν ήδη επενδύσει σε διαφημίσεις, φήμες και πληρωμένες καταχωρήσεις σε ηλεκτρονικά και φυσικά έντυπα. Αν και το 2020 αποτέλεσε ρεκόρ για τις πωλήσεις, ευελπιστούν το 2021 να αποτελέσει κόμβο τεχνολογικών εξελίξεων και καινοτομίας. Οι χρήστες, ωστόσο, εμφανίζονται επιφυλακτικοί καθώς οι τιμές των παιχνιδιών για τις κονσόλες νέας γενιάς εκτοξεύονται στα ύψη αφού παρατηρούνται «διορθωτικές» ανατιμήσεις από 69,90 σε 69,99€ και σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν το ψυχολογικό όριο των 70€!

Δεκέμβριος

Ταραχές έχουν ξεσπάσει σε όλα τα δίκτυα και τις gaming πλατφόρμες! Πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω των εμπλουτισμένων εμβολίων οι εταιρείες θεώρησαν ότι οι gamers είναι…softmodded προχωρώντας εσπευσμένα σε εκατομμύρια προληπτικά ban! Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρ…Δείτε περισσότερα