fbpx
Home JG Originals Just in the wind | A weekly forecast

Just in the wind | A weekly forecast

Γράφει ο/η Στέλιος Αναγνωστόπουλος

Ποιητική αδεία ή καθ’ υπερβολή pop culture συστοιχίες, σκέψεις, κρίσεις, αποκρίσεις, αναλαμπές, συμπεράσματα, συνεπές trolling, λογοπαίγνια, reviews σε haiku, μόνιμη μεταμοντέρνα ανωριμότητα, βαριά και ασήκωτα λόγια του αέρα. Have fun, stay JustGamers!

Αν αναρωτιέστε για το αν έχω στηρίξει παραγωγές στο Kickstarter η απάντηση είναι καταφατική. Αρκετά από αυτά, βέβαια, τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Σνιφ, κλαψ, λυγμ.

Τι γκαντεμιά κι αυτή με το Anthem; Εκεί που ο Αργύρης δημιούργησε ένα εξαιρετικό video για το παιχνίδι, την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε και η διακοπή του development για “Anthem NEXT”, βάζοντας στην ουσία ταφόπλακα στη σειρά. Να κάνουμε το ίδιο και για μερικά παιχνίδια που έχω στο νου μου, Αργύρη; Εχεχε…

Τι έπαιξα την προηγούμενη εβδομάδα (εκτός από εκείνα που ετοιμάζω για review): “Love, Sam” horror indie το οποίο με ξάφνιασε πολύ πολύ ευχάριστα (MHN το χάσετε, σας παρακαλώ..), “Hellseed” (demo), πολύ καλή προσπάθεια, επίσης horror με υπερβολικές δόσεις scare jumps και gore.

Απορίας άξιον που ο Kevin Smith δεν έχει ακόμα ασχοληθεί με video games ενώ συμμετέχει σε οτιδήποτε είναι συνυφασμένο με την pop culture (όχι, τα  game streams του κολλητού του Jason “Jay” Mewes ΔΕΝ συνυπολογίζονται).

Στα βραβεία του The Aggie Awards – The Best Adventure Games of 2020 που διοργάνωσε γνωστό site adventure gaming συγκαταλέγονται πολλά παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε όπως “In Other Waters” (Best Writing – Drama), “Beautiful Desolation” (Best Graphic Design), “LUNA: The Shadow Dust” (Best Animation), “Paradise Killer” (Best Music), “Call of the Sea” (Readers’ Choice και Best Lovecraftian Adventure), “VirtuaVerse” (Best Cyberpunk Adventures, μαζί με το “Cloudpunk”), “The Girl of Glass: A Summer Bird’s Tale” (Best Genre Hybrid) και, τέλος, “Someday You’ll Return” (Best of the Rest, μαζί με το Amnesia: Rebirth). Παιχνιδάρες σας παρουσιάζουμε!

Σε αναδιοργάνωση προχωρά η SONY στα  Japan Studio, όπως ανακοίνωσε. Ας ελπίσουμε να μην την πληρώσουν οι εργαζόμενοι και αυτή τη φορά.

Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε το Global Game Jam αλλά και για τις ελληνικές συμμετοχές οι οποίες προσωπικά με κάνουν περήφανο για τα νέα -και όχι μόνο- παιδιά! Σας ετοιμάζω έκπληξη τις επόμενες ημέρες!

Σοκ! Ο Neill Blomkamp ανακοίνωσε επίσημα ότι εργάζεται επάνω στο sequel του District 9 το οποίο θα ονομάζεται District 10! Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς επιστροφή για τη συγκεκριμένη ταινία! Το ίδιο έπαθα και με το Deadly Premonition 2 (έχετε αντιληφθεί, φαντάζομαι, ότι προσπαθώ να σας μυήσω στο εν λόγω παιχνίδι, έτσι;)

Θέλετε σχόλιο για το “State of Play”, αλήθεια τώρα; Να αντιστρέψουμε τους ρόλους, να γίνει πιο διαδραστική η στήλη οπότε πείτε τη γνώμη σας στη σελίδα μας, στο Facebook, στο Instagram ή επισκεφτείτε μας στο Discord! Για να μη λέτε μερικοί ότι δημιουργούμε και…εντυπώσεις.

Να σας ενημερώσω ότι η στήλη “Just in the wind” είναι πραγματικά one man project (γράφω, διορθώνω, ανεβάζω, ξαναδιορθώνω, κοινοποιώ, γελάω μόνος μου).

Εναλλακτικό/ιδανικό sountrack για τη σειρά Dark Souls; The meaning of life των Offspring.

Τώρα για να πω την αλήθεια, δεν ενθουσιάστηκα με την ανακοίνωση για το Diablo II: Resurrected. Αλήθεια είναι, επίσης, ότι το Diablo 3 με απογοήτευσε όσο τίποτα άλλο.

Ανήκω στην επικίνδυνη ηλικιακή ομάδα του B, A, B, A, ?, ?, B, A, ?, ?, B, A, START και IDCLIP, IDKFA, IDDQD (ούτε το god mode δε με σώζει).

*Ήχος από τις σειρήνες του Silent Hill* < Ένας χρόνος πανδημίας COVID-19.

/Alt+F4/