fbpx
Home HOT Η 10η Δεκεμβρίου θα είναι μεγάλη για τους Gamers

Η 10η Δεκεμβρίου θα είναι μεγάλη για τους Gamers

Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλατσάνος

Ο Δεκέμβριος δεν είναι συνήθως ένας μεγάλος μήνας για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες ή τα μεγάλα γεγονότα. Τις περισσότερες φορές, οι μεγαλύτερες κυκλοφορίες συμβαίνουν τον Νοέμβριο, με τους εκδότες να προσπαθούν να βγάλουν τα πάντα εγκαίρως για τη Black Friday και τις μαζικές αγορές. Ωστόσο, ο Δεκέμβριος είναι λίγο διαφορετικός φέτος, με μια ημερομηνία του Δεκεμβρίου να ξεχωρίζει ιδιαίτερα για τους παίκτες.

Η 10η Δεκεμβρίου θα είναι μια από τις μεγαλύτερες μέρες του 2020 για τη βιομηχανία. Θα δούμε επιτέλους την κυκλοφορία αυτού που είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη και πιο σημαντική κυκλοφορία του έτους, καθώς και η έναρξη μιας μεγάλης εκδήλωσης σε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο. Όχι μόνο αυτό, αλλά η 10η Δεκεμβρίου είναι επίσης μια μέρα που οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να δουν μερικές σημαντικές ανακοινώσεις για τίτλους που βρίσκονται σε εξέλιξη για το 2021 και μετά.

Call of Duty: Black Ops Cold War/Warzone Season 1

Το Call of Duty: Warzone παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, κάθεται στην κορυφή μαζί με τίτλους όπως το Apex Legends και το Fortnite. Στις 10 Δεκεμβρίου, το Call of Duty: Warzone θα αλλάξει για πάντα, καθώς τότε θα ενσωματωθεί με το Call of Duty: Black Ops Cold War, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα, το τελευταίο βασικό της σειράς στο μακροχρόνιο franchise shooter της Activision.

Η ένταξη του Warzone στο Black Ops Cold War θα ξεκινήσει την σεζόν 1 του παιχνιδιού, όπου θα δείτε όλα τα όπλα του Cold War να προστίθενται στο Warzone. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι θαυμαστές θα έχουν την επιλογή να χρησιμοποιούν τα Modern Warfare ή τα Black Ops Cold War loadouts στο battle royale. Πέρα από αυτό, οι οπαδοί του Warzone ενδέχεται επίσης να μπορούν να προσβλέπουν σε ένα σημαντικό νέο περιεχόμενο στη σεζόν 1.

Λίγα γνωρίζουμε για την εμπειρία του Warzone ως μέρος του Black Ops Cold War Season 1, άλλα φαίνεται ότι θα διαθέτει μια νέα περιοχή για να εξερευνήσουν οι παίκτες, με μία από τις πιο βάσιμες θεωρίες είναι η επιστροφή του Αλκατράζ. Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Treyarch δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, οπότε είναι πιθανό ότι δεν θα προστεθεί ακόμη και λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη έναρξη της σεζόν 1, οπότε οι θαυμαστές πρέπει να το λάβουν αυτό υπόψη.

Εν τω μεταξύ, το Call of Duty: Black Ops Cold War θα έχει προσθήκη περιεχομένου που θα έρθει με την σεζόν 1 στις 10 Δεκεμβρίου. Αυτό θα περιλαμβάνει νέους τρόπους παιχνιδιού, χάρτες και πολλά άλλα, με την Treyarch να ενθαρρύνει τους οπαδούς με την πρόσφατη κυκλοφορία του Nuketown. 84. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έρθουν στο φως καθώς πλησιάζουμε στην μεγάλη ημερομηνία έναρξης της 10ης Δεκεμβρίου.

Cyberpunk 2077

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η 10η Δεκεμβρίου είναι τόσο μεγάλη ημερομηνία για τους παίκτες και τη βιομηχανία γενικά είναι χάρη στην πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της CD Projekt Red’s Cyberpunk 2077. Το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077 έχει πληγεί από πολλές καθυστερήσεις από τότε που ανακοινώθηκε αρχικά πριν από επτά χρόνια, αλλά τώρα φαίνεται ότι η μεγάλη αναμονή τελειώνει τελικά. Το φιλόδοξο ανοιχτού κόσμου παιχνίδι αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα της χρονιάς και θα είναι συναρπαστικό να δούμε αν ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία.

Η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 στις 10 Δεκεμβρίου είναι από μόνη της μια εκδήλωση, με άλλους εκδότες παιχνιδιών να μετακινούν πραγματικά τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους για να αποφύγουν να ανταγωνιστούν με αυτό. Η CD Projekt Red έχει ένα τεράστιο ιστορικό όσον αφορά την παραγωγή υψηλής ποιότητας παιχνιδιών ανοιχτού κόσμου, και έτσι ελπίζουμε ότι το Cyberpunk 2077 ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των θαυμαστών στις 10 Δεκεμβρίου.

The Game Awards

Και τέλος, η 10η Δεκεμβρίου θα είναι μια τεράστια μέρα για τους παίκτες χάρη στην ετήσια παράδοση που είναι γνωστή ως The Game Awards. Τα βραβεία παιχνιδιών φέτος μπορεί να μην έχουν κοινό όπως συνήθως χάρη στην τρέχουσα πανδημία κοραναϊού, αλλά εξακολουθεί να είναι μια τεράστια βραδιά για τη βιομηχανία. Είναι μια εκδήλωση όπου ο οικοδεσπότης Geoff Keighley και μια σειρά από καλεσμένους θα ανακοινώσουν τους νικητές των βραβείων, καθώς και θα αποκαλύψουν μια σειρά από παγκόσμιες πρεμιέρες.

Οι παγκόσμιες πρεμιέρες των The Game Awards είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να χάσει οποιοσδήποτε ακολουθεί τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών και φέτος δεν πρέπει να είναι διαφορετικό. Μια από τις μεγαλύτερες φήμες είναι ότι το reboot του Silent Hill για το PS5 θα είναι στο σόου, αλλά οι οπαδοί πρέπει να διατηρήσουν τις προσδοκίες τους. Παρόλο που αυτό ισχυρίστηκε από ορισμένους αξιόπιστους insiders του κλάδου, το reboot του Silent Hill είχε ακουστεί και για εκδηλώσεις νωρίτερα φέτος, χωρίς να εμφανιστεί ποτέ.

Το αν το reboot του Silent Hill βρίσκεται στα βραβεία The Game Awards, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε, ωστόσο, οι θαυμαστές θα πρέπει να προσβλέπουν σε μερικές μεγάλες πρεμιέρες στον κόσμο και πολλές εκπλήξεις. Τα The Game Awards θα ξεκινήσουν στις 10 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ. PT / 7 μ.μ. ET, οπότε οι θαυμαστές θα πρέπει να βάλουν υπενθύμιση στα ημερολόγια τους.